Even a small drop can create something grand...

Saturday, June 16, 2007

Laatste dag UPA

Vandaag (vrijdag) was de laatste dag van de UPA conferentie. Alleen in de ochtend waren er activiteiten. De hele middag gebruik gemaakt van het wireless netwerk om nog wat mail te beantwoorden, wat muziek te luisteren en wat buitenlands nieuws te lezen.

[ veel wereldnieuws zie je hier niet op tv / in de krant... ]

's Avonds heeft Kari ons meegenomen naar Barton springs, een soort openlucht zwembad die door een natuurlijke bron gevoed wordt. Water was koud en verfrissend.


Tjeerd in actie: ren, jump, boink, zweef, splash...

Na het zwemmen zijn we met een paar van haar kennissen (Brad en Christin) naar een Tex-Mex restaurant gegaan. Daar blootgesteld aan de 'Mexican Margerita's'.

[ cocktail met een gevaarlijk hoge drinkability factor... ]

Na het eten en een biertje (Heffenweizen) ben ik nog meegenomen naar een vaag verjaardagsfeestje. Brad kende iemand die in een 'condemidion' in het hotel woonde en een feestje gaf. Een huiskamer-DJ verzorgde met een professionele installatie voor de muziek en uit de dubbele deurse koelkast kon je biertjes halen (Fat tire). Nog een beetje kunnen ouwehoeren met Brad en Kari op het balkon voordat het echt tijd was om afscheid te nemen. Morgen (of eigenlijk vandaag al) vliegen we terug naar Nederland.

[ kijk al uit naar de jetlag... ]